Cena Kuhinje

Moderne kuhinje pored savremenog dizajna moraju biti i maksimalno funkcionalne, a kao deo dobro organizovanog prostora trebalo bi da se uklapaju u postojeci ambijent i enterijer.


Veliki izbor kombinacija boja i materijala donosi originalnost i eleganciju u vaš dom, a od izbora materijala umnogome zavisi i konacna cena kuhinje. Lepo i kvalitetno ne mora nužno uvek da bude i preskupo.

Ugradni elementi i mehanizmi nude odgovarajuće mesto za svaki predmet u kuhinji i doprinose savrsenoj organizaciji i preglednosti.


Cena izrade kuhinje po meri iznosi oko 40% vrednosti materijala. Atraktivni i kvalitetno osmisljeni detalji stvaraju sliku kuhinje koja predstavlja pravo malo umetnicko delo, tako da i sa materijalima povoljnijih cena a podjednako dobrog kvaliteta mozemo dobiti vrhunski rezultat.

Naš dizajner ce vam prilikom merenja i dogovora na licu mesta, pružiti mnoštvo korisnih saveta i predloga oko izbora kvalitetnih kombinacija materijala, okova i svega ostalog vezano za projekat. Takodje radimo i 3D skicu buduceg izgleda koja pruža mogucnost da unapred vidite kako ce vaša nova kuhinja izgledati u prostoru.  

Pozovite nas...  064 3 667 153