Izrada Kuhinja po Meri

Moderna kuhinja na malom prostoru u potpunosti obezbedjuje savremen izgled i funkcionalnost ali u isto vreme pružajući maksimalne mogućnosti za rad u njoj. 

Za svakog posebnog klijenta projektujemo kuhinjski prostor vodeći računa o njegovim zeljama i potrebama. Na trzistu postoji veliki izbor razlicitih materijala, boja i dezena, a njihovom kombinacijom dobijamo unikatan i jedinstven dizajn. Prilikom odluke o buducem izgledu nove kuhinje inspiraciju mozete pronaci u raznim casopisima ili internet portalima.


Izbor materijala i okova je najvazniji faktor koji odlucuje o konacnom izgledu i konacnoj ceni kuhinje. Cena izrade kuhinje po meri iznosi oko 30-40% od cene materijala. Dobro osmisljeni detalji cine moderan izgled kuhinje, tako da i sa materijalima povoljnijih cena a podjednako dobrog kvaliteta mozemo dobiti vrhunski rezultat. Lepo i kvalitetno ne mora nužno uvek da bude i preskupo.  

Cena izrade kuhinje po duznom metru je: 

UNIVER.................................................od 170e
MEDIJAPAN.........................................od 220e


Ugradni elementi i mehanizmi nude odgovarajuće mesto za svaki predmet u kuhinji i doprinose boljoj organizaciji i preglednosti.


Dolazak na teren, merenje i 3D idejni nacrt kuhinje su besplatni.  
Idejno resenje buduceg izgleda pruža mogucnost da unapred vidite kako ce vaša nova kuhinja izgledati u prostoru.





Ako tražite nekog ko će Vam uraditi modernu kuhinju po meri kvalitetno i povoljno baš onako kako ste zamislili,  onda ste na pravom mestu!

Pozovite nas
 064 3667 153